Go Back
+ servings
Mainion makoisa mantelivoifudge

Mantelivoifudge

Mantelivoifudge on mainion makoisa jälkiruoka, kahvin kanssa sopiva herkkupala ja lisää virtaa antava välipala. Säilyy kylmässä pitkään ja soveltuu myös lahjarasiassa annettavaksi!
No ratings yet
Print Pin
Course: Dessert, Sn
Cuisine: Vegan
Keyword: agavesiirappi, gluteeniton, helppo, herkku, jälkiruoka, jouluherkku, kookosöljy, lahjaidea, laktoositon, maidoton, manteli, mantelivoi, nami, nopea, suupala, välipala, vegaani, vegaaniherkku, vegaaninen
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 5 minutes
Tekeytymisaika: 1 hour
Total Time: 1 hour 10 minutes
Servings: 18 annosta
Author: Susanna

Ingredients

  • 2 ½ dl mantelivoita
  • 4 rkl kookosöljyä
  • 3 rkl agavesiirappia
  • ¼ tl vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria
  • ¼ tl karvasmanteliaromia
  • ¼ tl kanelia
  • ¼ tl suolaa
  • 2 rkl mantelilastuja koristeluun

Instructions

  • Vuoraa leipävuoka (25 x 11 cm) tai muu pieni uunivuoka leivinpaperilla.
  • Laita pieneen kattilaan mantelivoi, kookosöljy, agavesiirappi, vaniljajauhe, karvasmanteliaromi, kaneli ja suola. Lämmitä miedolla lämmöllä, kunnes kaikki ainekset ovat sulaneet, ja sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina vuokaan. Ripottele päälle koristeeksi mantelilastuja.
  • Laita vuoka pakastimeen yhdeksi tunniksi. Kun fudge on valmista, nosta se leivinpaperista varovasti pois vuoasta. Leikkaa fudgesta terävällä veitsellä 18 neliskanttista palaa. Säilytä fudgea kylmässä, mielellään pakastimessa, ja nauti suoraan sieltä käsin.
Did you make this?Mention @keksitaikinavegaani and tag #thecookiedoughvegan!